Καλώς ήρθατε στην σελίδα των Κατηχητικών Σχολείων Όθους Καρπάθου - Τμήμα Χειροτεχνίας

Welcome to the site of Catechetical Schools Parish of the Transfiguration Othos Metropolis of Karpathos and Kasos - Handicrafts Department

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012

Τρεις εσείς , τρεις κι εμείς

Η τρίτη πράξη της Λευκορωσικής ταινίας "Παροιμίες και παραβολές 2". Μετάφραση από τα ρωσικά: Ευγενία Τελιζένκο. Επεξεργασία : Ενορία Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου 40 Εκκλησιών, Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης.

Ένα απόγευμα ατέλειωτου παιχνιδιού, γέλιου και χαράς ...


 Χτες το απόγευμα στις 6 , όπως κάθε Κυριακή ήρθαν τα παιδάκια του Κατηχητικού μας  στην αίθουσα του Πνευματικού μας Κέντρου. Αυτή τη φορά  όχι για χειροτεχνία αλλά για ατέλειωτα ομαδικά παιχνίδια και χορό με τον κλόουν Μοjo Jojo , που προσκλήθηκε για να ψυχαγωγήσει τα παιδιά μας.
Ο συμπαθέστατος  κλόουν έπαιξε  πρωτότυπα παιχνίδια με τα παιδιά  , όπως  η παπουτσοσαλάτα , μουσικές καρέκλες, την "μούμια " , αγαλματάκια ακούνητα  , "ψάθα"-"ψάρι"  και άλλα  πολλά!!
 Δυόμιση ώρες , χάρηκαν   και γέλασαν με την ψυχή τους  , μαζί και οι υπεύθυνοι  του  Κατηχητικού , που χαίρονταν  βλέποντας τα παιδιά να απολαμβάνουν  το παιχνίδι!!Ακόμη ο Mojo Jojo έφτιαξε  για τα παιδιά  μπαλονοκατασκευές , όπως λουλούδια , καπέλα, σκυλάκια και άλλα , που πήραν μαζί τους φεύγοντας για το σπίτι τους.


Στα παιδιά άρεσε πολύ το πρόγραμμα του κλόουν , που ήθελαν να παίξουν κι άλλο..
Μάλιστα μας ζήτησαν να το επαναλάβουμε και  κάποια άλλη φορά..
Θα το έχουμε στα υπόψιν μας παιδάκια!!   :)


Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς : Την  Ρούλα Κ. που έφτιαξε απολαυστικά ντόνατς , την Τασούλα Π , για το κουλεϊτ  διαφορετικών γεύσεων , και την Σοφία Β για τα ποπ κορν που πρόσφερε.